U bent hier

Home » Praktijk

Klachtenregeling

 

De therapeuten van Fysiotherapie Valkenkamp doen hun best u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop uw therapeut met u omgaat, dan is het goed om dit kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten of voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

 

Klachten kunnen uiteenlopen van verbeterpunten tot officiële klachten. Mocht u een klacht of verbeterpunt hebben, probeer dit dan eerst met uw behandelend therapeut te bespreken. Daarnaast kunt u verbeterpunten ook melden via het contactformulier op de website.

 

Mocht uw klacht niet bespreekbaar zijn of levert het gesprek met uw behandeld therapeut niet het gewenste resultaat op, dan kunt u een klacht indienen. Voor officële klachten neemt FlevoFysiotherapie deel aan de Klachtenregeling van de beroepsgroep (KNGF). Op de consumentenwebsite van het KNGF vindt u meer informatie over deze en andere klachtenregelingen. Tevens kunt u hieronder de folder over de klachtenregeling van het KNGF en/of een klachtenformulier direct downloaden.